Dag allemaal, 

Zoals de meesten van jullie wel zullen weten vertrek ik morgen voor een heel jaar op uitwisseling naar Brazilië. Op deze blog zal ik proberen jullie een beetje op de hoogte te houden van de avonturen die ik daar beleef. Mijn koffer is net klaar en nu kan ik echt vertrekken, dus dit leek me wel een geschikt moment om deze blog eens uit te testen.

Morgen is het zover, om 5u ‘s morgens moeten we op de luchthaven van Zaventem zijn waar mijn vliegtuig om 10 voor 8 opstijgt. We vliegen eerst naar Madrid en dan naar Sao Paulo waar we rond 6 uur plaatselijke tijd aankomen (23u in België). Sommigen van de uitwisselingsstudenten waarmee ik samen op het vliegtuig zit, zullen nog direct doorreizen naar hun gastgezin, maar ik behoor tot het deel van de groep dat een nachtje doorbrengt in Sao Paulo. Om kwart voor 9 ‘s morgens stap ik dan weer op het vliegtuig en om half 11 in de voormiddag ( half 4 ‘s avonds in België) kom ik aan in Porto Alegre waar mijn gastfamilie op me zal wachten.

Mijn gastfamilie bestaat uit een gastmama( Rosane), een gastpapa (Davi) en 2 gastbroers, Leonardo die 1 jaar ouder is dan ik en Felipe die 5 jaar ouder is. Tijdens mijn uitwisseling zal ik met hen samenwonen in het stadje Sao Leopoldo. Ze wonen daar op het 8ste verdiep van een apartementsgebouw. En dit is hoe ze eruit zien.

Ik kijk erg uit naar mijn uitwisseling maar het afscheid nemen is natuurlijk niet zo leuk en ook niet makkelijk. Op dit moment ben ik vooral erg zenuwachtig om mijn gastgezin te ontmoeten en ook voor de vlucht want ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten, maar daar komt morgen dus verandering in.

Ik denk dat ik het hier bij ga laten voor deze keer, houd deze blog vooral goed in de gaten want ik ga mijn best doen om er zo nu en dan wat op te schrijven of misschien wat foto’s op te zetten. 

Allez tot de volgende

2 maanden geleden | 01:48pm
5 notities
  1. bertsch96 heeft dit geplaatst
<---DONT REMOVE---->
A snazzyspace.com Theme A snazzyspace.com Theme